Mahdollisuuksia yrityskäyttöön

ExitCenter on paljon muutakin kuin vain pakohuonepelit. Meillä voi järjestää monenlaisia yrityksen tarpeita palvelevia tilaisuuksia, joiden osaksi pakohuonepelit liitetään. Alla on mallipaketteja siitä, mihin yritys voi ExitCenterin palveluita käyttää. Tilaisuutenne voi kestää puoli päivää tai koko päivän. Räätälöimme tilaisuudet aina yksilöllisesti yrityksenne tavoitteiden mukaisiksi.Pakohuonepeli on erinomainen keino esimerkiksi ryhmän tiimityövalmiuksien kehittämiseen, palkitsemiseen tai rekrytointityökaluksi. Peli sopii myös ohjelmaksi pikkujouluihin, eläkkeelle läksiäisiin, kick off-tilaisuuteen, hallituksen vaihtotapaamiseen, tuotelanseeraukseen tai osaksi henkilöstön koulutuspäivää.

Lataa Lounge-esite (PDF)

”Järjestimme pakohuonetapahtuman opiskelijamessuilla ExitCenterin kanssa yhteistyössä ja kaikki sujui loistavasti. Opiskelijat tykkäsivät haasteista ja pakomestari Mikko hoiti oman osuutensa erinomaisesti! Kiitos vielä!” – Kristiina Airola / Kemira

Johdon suunnittelupäivä poissa yrityksen omista tiloista virikkeitä antavassa, innostavassa ympäristössä herättää luovuuden ja antaa vauhtia ideointiin.

Lataa esite (PDF)

Järjestä henkilöstön virkistys- tai tyky-päivä uusia virikkeitä antavassa pakohuonekeskuksessa.

Lataa esite (PDF)

Henkilöstön koulutuspäivä erilaisessa ympäristössä pakohuonekeskuksessa antaa potkua uuden oppimiseen.

Lataa esite (PDF)

Koko keskuksemme tilat ovat yritystilaisuuden ajan vain teidän käytössänne.

Yritystapahtumat toteutamme aina tarjouksen perusteella. Kerro meille tarpeenne ja tehdään teille täydellinen tapahtuma!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse 050 – 410 1860 tai sähköpostilla info(a)exitcenter.fi

Onko yrityksessänne ajankohtaista muistaa asiakkaitanne, yhteistyökumppaneitanne tai henkilökuntaanne lahjalla? ExitCenterin lahjakortti on uusi ja erilainen tapa muistaa asiakkaita tai henkilökuntaa. Tämä lahja erottuu varmasti massasta! Lahjakortin voi ostaa halutulle summalle.

Lataa esite (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä meille helposti viesti lomakkeella. Vastaamme 1 arkipäivän kuluessa.