Omat juhlat kuten haluat

Järjestämme räätälöidysti yksityistilaisuutesi, kuten syntymä-/nimipäivät, polttarit, pikkujoulut, valmistujaiset, kihlajaiset, eläkkeelle läksiäiset, kick off, hallituksen vaihtotilaisuus ja muut hauskat illanvietot. Koko keskuksemme ainoastaan teidän oman porukkanne käytössä. Kerää vaikka oma kaveripiirisi kokoon ja tulkaa joukolla pelaamaan escape room tai useampi.

Lataa OMAT JUHLAT -esite (PDF)

Pakohuonepelimme on suunniteltu 2-5 henkilölle. Suositeltu ryhmäkoko on 3-4 henkilöä. Samanaikaisesti voidaan pelata kahta escape room peliä.

Voitte järjestää omaa ohjelmaanne tiloissamme joko ennen escape room peliä, sen aikana tai pelin jälkeen. Halutessanne välitämme catering- ja muita juhlapalveluita.

Lataa LOUNGE -esite (PDF)

Pikkujoulut Exitcenterissä

Vietä rennot ja erilaiset pikkujoulut ExitCenter-pakohuonekeskuksessa

JOTAKIN TÄYSIN ERILAISTA

Järjestä taatusti erilaiset pikkujoulut kuin koskaan ennen. Mukavaa yhdessäoloa, hauskanpitoa, siinä ohessa tunnelmamusiikkia, pientä naposteltavaa, joulupukki, taikuri, stand up -esitys tai vaikka elävä musiikkiesitys. Illan kohokohtana ovat pakohuonepelit ryhmissä. Pelien jälkeen riittää koko illaksi juttua elämyksistä, kokemuksista ja kommelluksista.

PIKKUJOULUT KUTEN HALUAT

Ota yhteytä ja kerro, miten haluat oman näköisesi pikkujoulut toteuttaa. Teemme sinulle siitä hyvän tarjouksen. Meille mahtuu noin 12 hengen porukka.

Kerro meille toiveesi ja pyydä tarjous

Lähetä meille sähköpostia [email protected]
Lähetämme ehdotuksen tilaisuuden järjestelyistä ja tarjouksemme.